Entry Facebook Ask.Fm Twitter Follow Dashboard

Ex dah single ?

    haii haii guys , selamat malammmm :D tak sabarr nak ceritaa ! ceritaa pentinggg ! hohoho ! tadii baruu jerr chat dengan my ex :') nak tauu apaaa ? baca chat kat bawah tuuu ..




         haaaa .. keliruuu ? saya akan kasii tauu .. yangg sayaa happyy gilerrr harii ne .. rasa macam nda percayaa .. ex sayaaa dah single ok ! hohohoho ! tak la saya rasa cemburuu lepas nii .. hahaha ! *ewah jahatnya *  tapii dalam sudut hatii sayaa , sayaa tahuu .. dea mungkin sedih right ? well , baruu brek la dikatakan :') walaupun sayaa sayang dea , saya tak boleh ego kan ? :D hurm , mungkin dea sayangg girlfriend dea .. walauupun sayaa sedih tapii sayaa tetap gembira untuk deaa sebap sayaa sayangg dea .. dea orangg yangg saya sayangg satakat ne .. ndapaa .. saya ikhlass asalkan kauuu bahagea :'D

Shopping !

         Haii haii guys , afternoon .. penat z,z baruu sampaii rumah . hohoho ! banyak barang yang di belii , banyak lagii duit yang melayang gara gara beli barang ! errr -,- tak sah , kalauu jalan , tak shopping ! .. hahahaha ! nak tauu apa yang saya beli tadii ? tengok picture kat bawah tuu .. tu laa yangg sayaa belii .. tak banyak kan ? tapii duit yang melayangg yang banyak .. hahaha !



        Hmp , garaa-garaa belii barangg nie jugaa teda peluang la me mauu rebon my hair .. erghhhhh ! bengang ! hmp , sokeyh .. benda dah jadii . apa boleh buat right ? tak boleh buat ape ape .. hehehe !  moral of the story , yangg pentingg bagii sesapa yangg shopaholic macam saya tuu .. fikirr dulu sebelum beli ok .. jangan boros sangat :D simpan simpan la duit tu untuk benda yang lagii pentingg ok .. take a note guys *kenyit mata* babaiii