Entry Facebook Ask.Fm Twitter Follow Dashboard

I'M COME BACK !

Ehem , ehemmmmm .. hellooooo ? ada lagi yang sudii singgah ke blog enn kerr ? mesti dah sunyi sepi right ? apa tidaknya dah berhabukkkkkk gilerrrr ! lamaa dah enn  tak bukak .. hihihi ... eh ? enn ? sejak bila pulok laaa i guna 'enn' sebagai nama pengganti diri ni erk ?? hahahaha .. agak -,- di situuu .. hahaha . bila panggil diri ni kakak .. nanti ada pembaca yang lebih tua dari saya , bila gelar diri ni adik nanti ada pembaca yang lebih muda pulokkk .. pembacaa ? aderrr kee ? *krikkk *krikk *krikk *krikk .. aduhh makkk aiii :D hahaha .. agagak satu dah meninggalkan dunia blog ni kan ? (kalau ada yang perasan la) hihi sekaranggg baru lah ada la hati ni nak bukak blog tersayanggg ni .. hampir lupa pula dengan passwrd tadii .. *kwangg *kwangg *kwanggg .. 
        
    
              Nak tahu kemana saya ,menghilanggg ? okey , meh saya citerr mehh .. actualy , tak la berape ingat tentang masa lalu nii .. hihi . yang paling di ingati nak tau ape ? after jer SPM .. saya tolong kakak busines mybe 2 month .. tak ingat sangat laaa , hihi . sebab saya kene pegi PLKN . Ramai yang tau right what is a PLKN ? alahhhh PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA .. hitam ? of course lahhh .. hahaha tapi ! adee tapineyerrrrr .. bestttt ok best ! first week memang la rasa macam nak balik . rindu dengan family lahhh . peraturan ketat la ape laaaa .. overall . bestt jugak laaaa .. hee .kalau cerita tentang PLKN . sampai besuk pun tak habiss . kita short okey .. hiii ;)
      


                Now , saya dah abis SPM dah .. result pun tak la segempak mane . hihi .. sekarangg , tengah melanjutkan pengajian dekat PRA U . alahhh tak jauhh dari rumaaa pun . biase biaseee jerrrr ..hihi . hopely , so far so good laaa .. kn ? first time masuk class ? kene bahan gilee oleh lecture .. hahaha .. lucuuu bila di ingat .. hahahaha . Lecture tanye hobi la , fav food la , Name ( walaupum dah kenal -,-) .. bila lecture tanyaaa hobi ? dengan pantasnyaaa saya jawap . TIDURRRR ! (horeyyyyyy) hahahaha .. selain tidur hobi .. mesti la layari internet .. kan ?? adeee jugaa saya sebut pasal blog saya yangg tak seberape ni taw ? .. hahaha di sayanggg bah even jaranggg bukakkkk .. hahaha .. lagi lucu bila subject muet .. hahahaha .. saya dah la tak reti sangat speakingg bagai niii .. mesti laaa blurrrr -,- lecture pun bingunggg .. hahaha .. btw , PRA U memang kene banyak tuliss nota erk ?? gilerrr laa nasip tangan ni tak patah .. hampir nak patah dah disebabkan buat nota . until now , i still write a note . more , more and more .. TIRED X( *PENGORBANAN UNTUK MASUK KE UNIVERSITI* huhaiiiii . hahah
         


Mesti penat dah bace kan  ? saya pun penat dah nak menaip bagaiii nii .. hahaha .. sebelum terlupa ! SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN KEPADA YANG MUSLIM :)) jangan pontengg - pontenggg tauu .. hihi . ok laaa .. babaiiiii .. chaloooobeteeee ! hee